10 πράγματα που κάνουν οι γυναίκες και ενοχλούν τους άνδρες!

Πολύ συχνά ακούμε τους άνδρες να παραπονιούνται σε φίλους ή ακόμα και στις ίδιες τις συντρόφους τους για κάποια πράγματα που τους ενοχλούν και πολλές φορές αυτοί είναι και λόγοι τσακωμού. Στα μάτια τους όλα είναι πολύ σοβαρά και εδώ που τα λέμε κάποιες φορές δεν έχουν άδικο. Ας δούμε λοιπόν τι προκαλεί απελπισία στους αγαπητούς κυρίους:

1.Είναι αναποφάσιστες. Ας το παραδεχτούμε, πολλές φορές μας έχει τύχει να μην ξέρουμε τι να διαλέξουμε από τα πιο απλά μέχρι τις πιο σημαντικές αποφάσεις και αυτό για έναν άνδρα είναι πολύ κουραστικό όταν για εκείνον τα περισσότερα πράγματα είναι αυτό που λέμε «μετρημένα κουκιά».

2. Αργούν να ετοιμαστούν σε μια έξοδο. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από μια γυναίκα μπροστά από έναν καθρέφτη να δοκιμάζει όλα της τα ρούχα και τα παπούτσια. Μα καλά αφού ξέρει τι ρούχα έχει και άλλωστε εκείνη τα έχει διαλέξει, πώς είναι δυνατόν να τα δοκιμάζει τελευταία στιγμή και να μην βρίσκει τίποτα πια! Και μετά να ακολουθεί το μακιγιάζ και τέλος ποια τσάντα να σετάρει και τι θα έχει μέσα. Σκέτη κόλαση!

3. Ασχολούνται υπερβολικά με τα παιδιά. Από τη στιγμή που μια γυναίκα γίνεται μητέρα κάτι αλλάζει μέσα της και όσο κι αν δεν θέλει να το παραδεχτεί τα παιδιά είναι η πρώτη και η τελευταία της σκέψη. Φυσιολογικό θα μου πουν όλοι. Όμως ένας άνδρας θέλει ακριβώς την ίδια προσοχή και τον ίδιο χρόνο για να νιώθει καλά.

4. Ασχολούνται υπερβολικά με την εμφάνισή της. Ατελείωτες ώρες σε κομμωτήρια, ινστιτούτα ομορφιάς, γυμναστήρια. Εντάξει είναι ωραίο να τις βλέπεις περιποιημένες και όμορφες, αλλά βρε αδελφέ πώς αντέχουν να τις πασπατεύουν τόσες πολλές ώρες κάθε μήνα; Έλεος!

5. Περνούν πολύ χρόνο στις φίλες τους. Καφέδες, βόλτες και όλη την ώρα στο τηλέφωνο. Μα τι λένε; Πόσες ώρες μπορεί να μιλάει κανείς και τι να λέει; Εμένα με ρώτησε κανείς τι θέλω;

6. Είναι σπάταλες. Νομίζουν πως τα λεφτά είναι για να τα σκορπάς και να παίρνεις ότι δεις στις βιτρίνες. Ε, όχι. Αν δεν τους βάλεις ένα μέτρο είναι ικανές να σε αφήσουν ταπί και ψύχραιμο!

7. Είναι γκρινιάρες. Γκρινιάζουν για το παραμικρό και ατελείωτα! Για πράγματα ασήμαντα για εκείνους, που δεν αξίζει να ασχοληθείς, όπως π.χ. με το να μαζέψεις τα ρούχα σου από το πάτωμα. Σιγά κάποια στιγμή θα τα μαζέψεις και τι έγινε αν γίνει λίγο αργότερα. Ουφ!

8. Δεν τους καταλαβαίνουν. Ένα κι ένα κάνουν δύο, πώς είναι δυνατόν να κάνουν 3 ή 11; Δεν μιλάμε ελληνικά; Γιατί είναι τόσο δύσκολο να συνεννοηθούμε; Αυτό κυρία μου είναι άσπρο. Ούτε μπεζ, ούτε τίποτα άλλο. Τι δεν καταλαβαίνεις;

9. Δεν τους φροντίζουν όσο θα ήθελαν. Δηλαδή εγώ τώρα θα πρέπει να πηγαίνω σούπερ μάρκετ, να βάζω πλυντήριο, να βράζω μακαρόνια, να πηγαίνω τα παιδιά στα αγγλικά; Αχ μανούλα! Πασά με είχες στα ώπα ώπα. Και τα παστίτσια μου και τα καφεδάκια μου και τα κολαρισμένα ρουχαλάκια μου. Κοίτα πώς κατάντησα…

10. Προφασίζονται δικαιολογίες για να μην κάνουν σεξ (αυτό κυρίως για παντρεμένους με παιδιά). Εντάξει όλα τα άλλα μπορούν να ανεχτούν αλλά κι αυτό, τη μεγαλύτερη απόλαυση δεν ανέχονται με τίποτα να τους τη στερούν. Είναι σαν να λες πώς μπορείς να ζήσεις χωρίς νερό! Τη μία έχουν πονοκέφαλο, την άλλη ψυχολογικά, την άλλη μην ακούσουν τα παιδιά. Μετά λένε γιατί απομακρύνεται το ζευγάρι και αρχίζουν τα ξενοκοιτάσματα. Κανείς δεν μπορεί να μας καταλάβει!