Εκδρομή, εκδρομή!

Δεν υπάρχει καλύτερο κλείσιμο, έπειτα από μια εβδομάδα γεμάτη τρεξίματα και άγχος, από το να μπεις στο αυτοκίνητο ένα Σάββατο ή μια Κυριακή πρωί και να πας μια ωραιότατη μονοήμερη εκδρομούλα. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι απλά καλή παρέα. Οι προορισμοί αρκετοί για μια απόσταση μέχρι δύο ωρών άντε και κάτι ψιλά. Είναι γνωστοί και αγαπημένοι, γιατί μπορείς να πας εύκολα και όποτε θέλεις. Και το κυριότερο; Ποτέ δεν τους βαριέσαι!

Ναύπλιο

Υπάρχει καμία αμφιβολία πως πρόκειται για μια πανέμορφη πόλη που συνδυάζει τα πάντα και είναι για όλους. Ζευγάρια, παρέες, οικογένειες. Για να φας, να πιεις, να διασκεδάσεις όλη μέρα. Μια βόλτα στα γραφικά σοκάκια του αλλά και στην περατζάδα δίπλα στη θάλασσα θα σας αφήσουν με τις καλύτερες εντυπώσεις. Οι επιλογές για να απολαύσεις τον καφέ σου ή το φαγητό αμέτρητες. Εδώ θα ερωτευθείς, θα ονειρευτείς και θα φύγεις γεμάτος όμορφες αναμνήσεις!

 

Χαλκίδα

Μπορεί να είναι εύκολα προσβάσιμη αλλά αυτό είναι και το πλεονέκτημά της! Θέλεις να πιεις ένα καφεδάκι αγναντεύοντας τα «τρελά» νερά του Ευρίπου; Το έχεις! Θέλεις να απολαύσεις το ουζάκι σου με θαλασσινούς μεζέδες; Κι αυτό θα το βρεις. Η βόλτα δίπλα στο νερό θα σε αναζωογονήσει και αφού γεμίσουν τα πνευμόνια σου με θαλασσινή αύρα θα ευχαριστηθείς και το γλυκάκι που θα χτυπήσεις πριν φύγεις, έτσι για να μείνεις με μια γλυκιά γεύση!

 

Βυτίνα-Δημητσάνα-Στεμνίτσα

Το τρίπτυχο της ορεινής μαγείας. Τρία χωριά το καθένα με τη δική του μοναδική προσωπικότητα που σε μαγέψουν με τα καταπράσινα τοπία του, τα πετρόχτιστα σπίτια τους και τα προσεγμένα μαγαζιά τους. Αν έχεις όρεξη για εξερεύνηση και περπάτημα θα στα προσφέρουν απλόχερα. Θα φας καταπληκτικά, θα ψωνίσεις τα σπιτικά προϊόντα τους και θα φύγεις γοητευμένος με την υπόσχεση να ξαναγυρίσεις σύντομα!

 

Καλάβρυτα

Εκτός από την ιστορική τους σημασία την οποία και ο επισκέπτης συναντά και νιώθει ένα δέος, τα Καλάβρυτα έχουν το δικό τους ιδιαίτερο και ξεχωριστό στιλ που σε κερδίζει από την πρώτη στιγμή. Φοράς ένα ζευγάρι άνετα παπούτσια για περπάτημα και ανακαλύπτεις την ομορφιά του μέρους όσο το εξερευνάς. Κι εδώ τα ντόπια προϊόντα θα τα τιμήσεις δεόντως γιατί αξίζουν. Θα απολαύσεις ένα ωραιότατο γεύμα, θα χαλαρώσεις πίνοντας το καφεδάκι σου και θα φύγεις με γεμάτες τις «μπαταρίες» σου!

 

Αράχοβα

Οι περισσότεροι την προτιμούν το χειμώνα λόγω του χιονοδρομικού κέντρου, όμως το χωριό έχει τη ζωή του όλο το χρόνο. Γιατί όχι λοιπόν να μην την επισκεφτεί κανείς το φθινόπωρο ή την άνοιξη; Δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις γιατί όλοι λίγο πολύ την έχουμε κάποια στιγμή επισκεφθεί. Είναι όμως πάντα μια καλή επιλογή για να αλλάξεις παραστάσεις, να βολτάρεις στα στενά ή στον κεντρικό δρόμο της χαζολογώντας τα μαγαζιά της και να κάτσεις γεμάτος όρεξη και να απολαύσεις ένα ωραίο γεύμα.