Τα τελευταία χρόνια τα σουβλατζίδικα και τα κεμπαπτζίδικα έχουν την τιμητική τους. Ξεφυτρώνουν από τη μια στιγμή στην άλλη και έτσι κάθε γειτονιά έχει το δικό της. Όμως ειδικά αν μιλάμε για κεμπάπ, δεν είναι εύκολη υπόθεση. Το αντίθετο μάλιστα. Το κεμπάπ έχει τη φιλοσοφία του και για να πεις ότι τρως ένα αυθεντικό, μερακλίδικο κεμπάπ θα πρέπει και αυτός που το φτιάχνει να ξέρει τα μυστικά του. Και ο Αβραάμ τα γνωρίζει πολύ καλά! θα τον δείτε άλλωστε κάθημερινά στο μαγαζί του να φροντίζει ώστε κάθε πελάτης του να μένει ευχαριστημένος.

Τι να πω τώρα για το μενού; Ο παράδεισος του κεμπάπ με εξαίρετες πρώτες ύλες που δημιουργούν ένα λαχταριστό γευστικό αποτέλεσμα! Γιαουρτλού κεμπάπ, ισλί κεμπάπ, αντανά κεμπάπ (για τους λάτρεις των πικάντικων γεύσεων), κούμπασι κεμπάπ και ο κατάλογος συνεχίζεται. Όμως εκτός από κεμπάπ θα βρείτε πεντανόστιμα ορεκτικά όπως παστουρμαδοπιτάκια, λαχματζούν και ότι άλλο τραβάει η όρεξή σου! Και για τους φανατικούς του είδους θα βρεις και σουβλάκι και γύρο. Εξίσου νόστιμα και λαχταριστά!

Τα παιδιά στο σέρβις έχουν εκπαιδευτεί σε γρήγορους και έντονους ρυθμούς, χωρίς να χάνουν την ευγενειά τους και έτσι τρως καλά και γρήγορα.

Αν αφήσεις και λίγο χώρο για ένα γλυκάκι δοκίμασε κάτι παραδοσιακό πολίτικο. Θα το ευχαριστηθείς.

Ο λογαριασμός ανά άτομο κυμαίνεται από 10-16 ευρώ το άτομο. Ένα λογικό ποσό για ένα ταξίδι στα μυστικά της πολίτικης κουζίνας!

Πολίτικες Γεύσεις: Βασ. Γεωργίου 6, Χαλάνδρι