Είναι κάποια μαγαζιά που από τη στιγμή που θα μπεις καταλαβαίνεις πως είτε θα φας καλά είτε όχι. Το εν λόγω μαγαζί λοιπόν ανήκει στην πρώτη κατηγορία. Πρόκειται για έναν σχετικά καινούριο χώρο και αποτελεί το μεράκι δύο κυριών που δημιουργούν ευχάριστες γευστικές εκπλήξεις στους καλοφαγάδες. Θα τις δείτε επί τω έργω αφού η κουζίνα είναι ανοιχτή στον επισκέπτη.

Λιτό αλλά με χαρακτήρα στη διακόσμηση το μικρό αυτό διαμαντάκι έχει πολλά σου πει και να σε κερδίσει με τα πιάτα του. Έχει ρετρό στιλ και πολύ ψαγμένη DJ που σε ταξιδεύει στο χρόνο με τις μουσικές της επιλογές.

Το σέρβις του καλό και επαγγελματικό. Τόσο όσο χρειάζεται για να είναι διακριτικό και ταυτόχρονα να σε βοηθήσει όπου κολλήσεις.

Τώρα τι να πω για τα πιάτα του; Ένα κι ένα στην κυριολεξία. Όχι μεγάλη ποικιλία και αυτό εγώ το θεωρώ στα συν. Τα υλικά είναι πολύ ταιριαστά δεμένα μεταξύ τους και δημιουργούν ένα άρτιο γευστικό αποτέλεσμα. Ντελικάτες αλλά και πιο έντονες γεύσεις για τους λάτρεις των πικάντικων όπως το λαχματζούν.

Ψαγμένη και η λίστα ποτών σε μπίρα και κρασιά.

Και αν αφήσετε χώρο για επιδόρπιο θα αποζημιωθείτε με ντελικάτες επιλογές που θα κλείσουν όμορφα την επίσκεψή σας.

Το κατά κεφαλήν κόστος ανέρχεται μαζί με ποτό γύρω στα 20 ευρώ και για αυτά που θα φάτε είναι πολύ καλά!

Το σημείο μπορεί να μην σου γεμίσει το μάτι, όμως ο ουρανίσκος σου θα φύγει ικανοποιημένος από όσα δοκιμάσει και γι’ αυτό αξίζει να του δώσεις μια ευκαιρία.

Sixties Dinner: Μεγάλου Αλεξάνδρου 102, Κεραμεικός