Απόψε θέλω να βγω να πιω κανένα ποτάκι. Ωραία, αλλά προς τα πού να πάμε; Κέντρο. Έχεις τόσες επιλογές για να γυρνάς ως το πρωί. Τέλεια! Αγαπημένο μέρος στο κέντρο είναι τα τελευταία χρόνια η Κολοκοτρώνη και οι γύρω δρόμοι, όπου έχουν σκάσει μύτη κάτι μπαράκια να τα πιεις στο ποτήρι. Μικρά διαμαντάκια με ψαγμένες μπάρες, καθαρά ποτά, χαλαρή και φιλική ατμόσφαιρα, άνετος κόσμος χωρίς τα γνωστά δήθεν που με κουράζουν. Και εννοείται πως κάνεις ένα μικρό πέρασμα σε δυο τρία κάθε φορά για να ευχαριστηθείς το διαφορετικό στιλ που σου προσφέρει το καθένα.

Θα σας προτείνω λοιπόν αυτά που επισκέπτομαι πιο συχνά.

Pairidaeza

https://nataleme.webnode.gr/_files/200000014-8697487912/pairidaeza.jpg

Είναι αυτό που λέμε αγαπησιάρικο μαγαζί. Θα μπορούσε να το έχει ένας φίλος σου. Πιάσε θέση στο μπαρ και χάζευε τα παιδιά που φτιάχνουν τα κοκτέιλ. Είναι μερακλήδες. Χαλάρωσε και απόλαυσε τη διακόσμηση. Μικρές πινελιές που συνθέτουν αυτή τη μοναδική ατμόσφαιρα. Ωραία μουσικούλα που συντροφεύει ευχάριστα το ποτό και την κουβέντα.

 

 

 

 

 

 

Toy Café

https://nataleme.webnode.gr/_files/200000015-397393a6a3/toy%20cafe.jpg

Μικρό σαν κουκλόσπιτο αλλά τους χωράει όλους. Μπάρα με ψαγμένα ποτά για το μέγεθός του. Άνετο, φιλικό και ευγενικό στο service του. Θα δεις όλες τις ηλικίες να συνυπάρχουν και να διασκεδάζουν και έτσι μπαίνεις κι εσύ στο κλίμα και το απολαμβάνεις.

 

 

Barley Cargo

https://nataleme.webnode.gr/_files/200000016-78ea779e45/barley.jpg

Λαχτάρισες μια μπίρα και κάτι να τη συνοδεύσεις αλλά δεν θέλεις να χαλάσεις και πολλά; Βρίσκεσαι στο κατάλληλο μέρος. Απλό στο στιλ του αλλά δυνατό στον κατάλογο με τις μπίρες. Ευχάριστη έκπληξη οι γευστικές του προτάσεις που δεν θα σου κοστίσουν πάνω από 4 ευρώ το πιάτο. Ότι και να πάρεις θα το ευχαριστηθείς.

 

 

La vie en rock

https://nataleme.webnode.gr/_files/200000017-1260d135d0/la%20vie.jpg

Είτε είσαι λάτρης της ροκ είτε όχι, παρότι ο τίτλος του μαγαζιού εκεί παραπέμπει, θα περάσεις ωραία. Ναι, έχει ροκ χαρακτήρα τόσο στη διακόσμηση όσο και στα ακούσματα, αλλά δεν σταματά εκεί. Θα σε παρασύρει στη φιλοσοφία του και τελικά θα πεις ότι καλά έκανες και έκατσες για ένα ποτό.