Την πρώτη φορά που το επισκέφτηκα νόμιζα ότι μπήκα σε ένα κατάστημα με αντίκες που παρεμπιπτόντως σέρβιρε και καφέ στους πελάτες. Ένας συνδυασμός αταίριαστων φαινομενικά αντικειμένων και επίπλων που τελικά δημιουργούν ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα. Είναι ένας χώρος μεγάλος, αλλά παρόλα αυτά νιώθεις σαν στο σπίτι σου. Φιλικό, άνετο, ακομπλεξάριστο. 

Λειτουργεί όλη μέρα και τα καταφέρνει καλά σε όλους τους ρόλους του. Και σαν καφέ, και αργά για ποτάκι. Πρόσφατα δε, αποφάσισε να δημιουργήσει ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον μενού με προτάσεις για όλα τα γούστα και όλες τις ώρες.

Το καλοκαίρι είναι εξίσου δελεαστικό γιατί έχει ωραία αυλή με πελώριες τέντες. Είναι η ιδανική επιλογή για τις καυτές μέρες, μιας που το βραδάκι ειδικά έχει μια ευχάριστη δροσερή ατμόσφαιρα λόγω της τοποθεσία του. Όλα τα παιδιά στο σέρβις είναι φιλικά, γρήγορα και ευγενικά. Η φιλοσοφιά του μαγαζιού είναι η εξής απλή: να περάσουν καλά όλοι. 

Συχνά διοργανώνει μουσικές βραδιές και αφιερώματα. Κάθε καλοκαίρι σε έναν χώρο απέναντι ακριβώς λίγο πιο μικρό που το έχει ονομάσει "Παλιατσάκι" διοργανώνει μια φορά την εβδομάδα βραδιά κουκλοθέατρου για τους μικρούς φίλους.

Αν πας μια φορά το σίγουρο είναι πως θα ξαναπάς, γιατί θα σε κερδίσει με το στιλ του.

 

Παλιάτσος: Βασ. Γεωργίου Β' και Σουβαλιώτου, πλ. Αγίας Τριάδας Πεντέλη