10 πράγματα που κάνουν οι άνδρες και ενοχλούν τις γυναίκες!

Δώσαμε πρώτα το λόγο στους κυρίους για να μην λένε πως τους έχουμε άχτι και ψάχνουμε ευκαιρία να τους βάλουμε στη γωνία και να τους κατηγορούμε. Και σίγουρα κανείς δεν λέει πως η τελειότητα έχει φύλο. Οι ατέλειες ανήκουν ισόποσα και στα δύο φύλα. Ας δούμε όμως τελικά ποια είναι αυτά τα καθημερινά πράγματα που μπορούν να προκαλέσουν… πονοκέφαλο σε μια γυναίκα:

1. Είναι ακατάστατοι. Και όταν λέμε ακατάστατοι εννοούμε κάτι χειρότερο από το να περνούσε ένας τυφώνας! Ρούχα, παπούτσια σε διάφορα σημεία. Κούπες, ποτήρια, πιάτα παρατημένα σε τραπέζια, κομοδίνα και γενικά κάθε επίπεδη επιφάνεια. Τι άλλο να ζητήσει μια γυναίκα, ε;

2. Όταν αρρωσταίνουν κάνουν σαν μωρά. Με ένα 37 και κάτι έχουν πέσει αυτόματα στο κρεβάτι και ίσα που τη βγάζουν. Δεν μπορούν με τίποτα να σηκωθούν και φυσικά με νάζι μωρού, ζητάνε διαρκώς να τους φέρουν πράγματα.

3. Δεν μπορούν να βρουν ποτέ τίποτα. Κι όμως είναι τις περισσότερες φορές μπροστά στα μάτια τους. Κι όμως είναι εκεί στο ίδιο σημείο που συνήθως βρίσκονται. Αλλά είναι τόσο δύσκολο να τα βρουν.

4. Κοιτάζουν άλλες γυναίκες. Εντάξει όλοι το κάνουν, μην γελιόμαστε. Απλά κάποιοι ξελιγώνονται χωρίς να κρατάνε τα προσχήματα. Μα είναι δυνατόν να συνοδεύεις τη σύντροφό σου και να κοιτάς σαν το σκύλο που του τρέχουν τα σάλια όταν βλέπει κόκκαλα;

5. Όταν βρίσκονται με τους φίλους τους κάνουν σαν 15χρονα. Σε τι να πρωτοσταθούμε; Στον τρόπο ομιλίας; Στο πώς κοκορεύονται για τα επιτεύγματά τους; Στο πόσο παρασύρει ο ένας τον άλλο σε σαχλαμάρες και παιδιάστικες συμπεριφορές;

6. Ξεχνούν επετείους, γενέθλια, γιορτές. Μα γιατί να γεμίζει ο εγκέφαλός τους με νούμερα; Σιγά, στο κάτω κάτω μια μέρα είναι κι αυτή σαν τις άλλες! Αφού υπάρχει πάντα κάποιος άλλος να τους τα θυμίζει.

7. Σκαλίζουν τη μύτη τους, αερίζονται και δημιουργούν διάφορους ενοχλητικούς θορύβους. Δεν υπάρχει τίποτα πιο ενοχλητικό από όλα αυτά, που έχουν σαν αποτέλεσμα να απομυθοποιούν πλήρως την εικόνα του θελκτικού αρσενικού! Πώς κάνουν οι γυναίκες; Ε, καμία σχέση όμως.

8. Σχολιάζουν την εμφάνιση της συντρόφου, ενώ οι ίδιοι είναι χειρότεροι! Έχουν άποψη για τα πάντα και κυρίως για το πόσα κιλά, για το ντύσιμο, τα μαλλιά και γενικά με οτιδήποτε έχει να κάνει με την εμφάνιση των άλλων. Την κοιλιά, την φαλάκρα, το προγούλι και το ντύσιμο τους του στιλ «έβαλα ότι βρήκα μπροστά μου» απλά είναι ασήμαντες λεπτομέρειες!

9. Να είναι χωρίς λόγο τσιγκούνηδες. Κατανοητό πως στις εποχές που ζούμε τα πράγματα έχουν αλλάξει και λογικό να υπάρχει μια ανησυχία. Όταν όμως δεν υπάρχει πραγματικός οικονομικός περιορισμός και απλά το έχουν στο αίμα τους, άντε να βρεις άκρη.

10. Να είναι μίζεροι. Και όταν λέμε μίζεροι εννοούμε να μην ευχαριστιούνται τίποτα και να βρίσκουν κάτι άσχημο και ανώφελο σε κάθε πράγμα. Γκρίνια και απαισιοδοξία που είναι ικανές να φέρουν σε απελπισία ακόμα και τον πιο αισιόδοξο άνθρωπο!